Торби за пакување храна во различни стилови

Во нашиот секојдневен живот, храната е наша секојдневна потреба.Затоа, треба да купиме храна, затоа торбите за пакување на храната се неопходни.Затоа, за различна храна, постојат различни кеси за пакување.Значи, колку знаете за кесите за пакување?Ајде да одиме да го видиме заедно!

sytd (3)

Употреба на кеси за пакување храна:

Со отпорност на влага, добро запечатување, добра мазност, висока плошност, отпорност на ретор, одржувајте ја храната свежа долго време лесна за носење и употреба, и така натаму.

Кои се видовите на кеси за пакување храна?

sytd (4)

1.Торбичка за стоење со патент

Stand up стил, изгледа висококвалитетен, различен ефект на полица, отпорен на влага, кислород, засенчување, добра вкочанетост, со патент, повеќекратно, добро зачувување, заштита на животната средина. Погоден за костен, бонбони, закуски и така натаму.

2.Кесичка за кафе

Со отпорност на влага, добро запечатување, висока плошност, долг личен век и така натаму. Погоден за видови на кафе, чај и други пакувања на храна.

sytd (5)
sytd (1)

3.Торбичка за излив

Со отпорност на влага, отпорност на кислород, добро запечатување, отпорност на пункција, непропустливи лесно за кршење, користени алтернативни шишиња, заштеда на трошоци, модерни и убави, лесни за носење и употреба.

4.Торба со рамно дно

Со отпорност на влага, отпорност на кислород, добро запечатување, уникатен изглед, непречено стоење, главно се користи во храна, чај, житарки и други производи за да се заштеди простор, да се намалат трошоците.

sytd (2)

Секако, покрај ваквите чанти, имаме и други типови чанти.Како што се торба за мајчино млеко, странична торба, вакуумска торба, торба за храна за домашни миленици и така натаму.Ве молиме кликнете на нашатавеб-страницаи внесете за да ги изберете производите што ве интересираат.


Време на објавување: мај-29-2023 година